Uczniowie klasy III e w sobotę 7 kwietnia postanowili zadbać o swoje zdrowie przygotowując wiosenne kanapki. Zajęcia rozpoczęliśmy od rozmowy na temat kształtowania prawidłowych nawyków żywieniowych i szczególnej roli jaką odgrywa w naszym odżywianiu drugie śniadanie. Następnie dzieci przystąpiły do przygotowania kanapek z przyniesionych przez siebie produktów. Bazą do ich wykonania były tosty z pełnoziarnistego pieczywa. Słodzone napoje zastąpiliśmy niegazowaną wodą mineralną. Po skończonej pracy zasiedliśmy do wspólnego śniadania. Było miło, kolorowo i pysznie. Po sycącym posiłku przyszedł czas na aktywność fizyczną na szkolnym boisku.
Archiwum
Wpisy 2013-2014
Wpisy 2014-2015
Wpisy 2015-2016
Wpisy 2016-2017
Wpisy 2017-2018
Wpisy 2018-2019
Wpisy 2019-2020
Wpisy 2020-2021
Wpisy 2021-2022
Wpisy 2022-2023
Galeria 2013-2014
Galeria 2014-2015
UNICEF 2008-2015
UNICEF 2015-2016
UNICEF 2016-2017
UNICEF 2017-2018
UNICEF 2018-2019
Doradca metodyczny 2013-2014
Doradca metodyczny 2014-2016
